Breaking News
02 Αυγούστου 2018

Με τέρματα των Βαρέλα (7`), Πρίγιοβιτς (52`) και Ελ Καντουρί (60`) ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τη Βασιλεία στην Ελβετία και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον γ` προκριματικό γύρο του Champions League.  Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-1.


Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο θα είναι η Σπαρτάκ Μόσχας. Τα ματς θα διεξαχθούν 8 και 14 Αυγούστου (το πρώτο ματς στην Τούμπα).
ΠΑΟΚ κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Βασιλεία με γκολ στο 7΄που σημείωσε ο Βαρέλα. Η ελβετική άμυνα κοιμήθηκε στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέλκας, δίνοντας την ευκαιρία στον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).
Η Βασιλεία χρειάστηκε μερικά λεπτά να συνέλθει από το σοκ. Στο 14΄ ο Αγιέτι απείλησε αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα. Το ίδιο έκανε στο 37' σε σουτ του Τσούφι.
Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 42΄ θα μπορούσε να καθαρίσει την πρόκριση όταν μετά, από διείσδυση του Λημνιού, ο Μαουρίσιο αστόχησε στην κεφαλιά από καλή θέση.
Αυτό που δεν μπόρεσε ο Μαουρίτσιο, το έκανε ο Πρίγιοβιτς στο 52΄ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τεράστια γκέλα του αμυντικού και πλάσαρε ιδανικά τον Όμλιν (0-2).
Και πάνω που οι Ελβετοί παραπατούσαν ήρθε ο Ελ Καντουρί στο 60΄ να τους δώσει τη χαριστική βολή με ένα εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή (0-3).
Διαιτητής: Βαλέρι (Ιταλία)
Κάρτες: Τσούφι, Ντιε- Πρίγιοβιτς, Μάτος, Πέλκας
ΠΑΟΚΠασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας (Σάκχοφ 81' ), Λημνιός, Πέλκας (Ουάρντα 84' ), Ελ Καντουρί (Ζαμπά 73΄), Πρίγιοβιτς.
Βασιλεία: Όμλιν, Κουμάρτ, Βιντμέρ, Σούκι, Μπαλάντα, Τσούφι, Ντιέ, Στόκερ (Κάμπο 46΄), Καλούλου, Μπούα, Αγέτι (Φαν Βονσβίνκελ 72 ' )

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics