Breaking News
10 Οκτωβρίου 2018

Mε ξεχωριστές επισκέψεις στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα ολοκληρώθηκε μία θριαμβευτική ημέρα για τη χώρα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αιρες, λόγω της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στην κωπηλασία από την Χριστίνα Μπούρμπου και την Μαρία Κυρίδου και του χάλκινου στο τάεκβοντο από την Φανή Τζέλη.

 



Στο Ολυμπιακό Χωριό πήγε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αργεντινή Δημήτριος Ζεβελάκης που έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής Γιάννη Καρρά. Αφού ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης μίλησε με τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους και τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Την ελληνική ομάδα επισκέφτηκε και η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη, η οποία έχει επιλεγεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Role Model για τους νέους αθλητές και αθλήτριες. Η Κορακάκη που συμμετείχε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, θέλησε να μεταδώσει τη δική της εμπειρία από τους Αγώνες και να εμψυχώσει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Η Ελλάδα κατέκτησε τα πρώτα μετάλλια στη διοργάνωση, με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου να παίρνουν την πρώτη θέση στη δίκωπο άνευ της κωπηλασίας και με τη Φανή Τζέλη να κατακτά το χάλκινο στο τάεκβοντο στα -55 κιλά.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics