Breaking News
10 Οκτωβρίου 2018

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πολύ καλή πορεία του Γιάννη Σγουρόπουλου στο απλό των Ολυμπιακών Αγώνων νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων αποκλείστηκε με 4-1 σετ από έναν εξαιρετικό Ασιάτη αθλητή, τον Λιν Γιου Τζου, που είναι 4ο φαβορί του αγωνίσματος. Στον βραδινό προημιτελικό άρχισε ιδανικά και κατέκτησε το 1ο σετ, όμως όταν ο αριστερόχειρας αθλητής από την κινεζική Ταϊπέι σταθεροποίησε την απόδοσή του ήταν πολύ δύσκολο ν’ αντιμετωπιστεί. Πέρασε τα δυνατά του χτυπήματα και την ίδια ώρα ο Σγουρόπουλος υποχρεώθηκε σε λιγότερο επιθετικό παιχνίδι. Ο Λιν πήρε με διαφορά τα επόμενα σετ κι έγραψε το τελικό σκορ (11-6, 6-11, 4-11, 6-11, 5-11).

Ο Ελευσίνιος άσος βέβαια, απέσπασε δίκαια το χειροκρότημα για τη συνολικά πολύ αξιόλογη εμφάνιση στο απλό μίας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης, ενώ ως νούμερο 8 του τουρνουά πέτυχε τον στόχο του, που ήταν η είσοδος στα προημιτελικά. Με το πλασάρισμα στις θέσεις 5-8 (και τις 4 νίκες σε γκρουπ και νοκ άουτ) απέδειξε ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και στο παγκόσμιο στερέωμα και από την Παρασκευή θα παλέψει για το καλύτερο και στο ομαδικό του Ολυμπιακού τουρνουά με συμπαίκτρια τη Λευκορωσίδα Ναντέζντα Μπογκντάνοβα.


ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics