Breaking News
09 Απριλίου 2019

Αρχίζει η φάση των «8» στο Champions League με δυο δυνατές αναμετρήσεις που θα γίνουν στην Αγγλία.

 


Τα… σοβαρά τώρα αρχίζουν στο Champions League. Η προημιτελική φάση ξεκινάει την Τρίτη (09/04), με δυο αναμετρήσεις στην Αγγλία. Σε Λονδίνο και Λίβερπουλ στρέφει την προσοχή της όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη, ειδικότερα στον «εμφύλιο» του νέου γηπέδου της Τότεναμ στο οποίο θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σπιρούνια» και οι «Πολίτες» κοντράρονται με φόντο τα ημιτελικά και σίγουρα η μάχη τους παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και η μετάδοση από το Cosmote Sport 2HD.

Την ίδια ώρα (22:00), στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί με την Πόρτο. Οι «Reds» του Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στους «δράκους» της Πορτογαλίας, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης που θα τους επιτρέψει στη συνέχεια να αφοσιωθούν στην προσπάθεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, η Πόρτο, χωρίς μεγάλο άγχος θα παλέψει για την πρόκριση. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1HD.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics