Breaking News
22 Οκτωβρίου 2019

Στο 83ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου, για το Youth League, περίπου 30 χούλιγκανς με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων σοκαρίστηκαν από την εισβολή των χούλιγκανς (με ρόπαλα), οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον οπαδών της Μπάγερν, που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου στο Ρέντη.

Οι φίλοι της Μπάγερν υποχώρησαν τρομοκρατημένοι, ενώ οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας έτρεξαν προς τα αποδυτήρια, μένοντας πίσω από διαφημιστικές πινακίδες.

Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά, αλλά πλέον ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Ευρώπη.

Oι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, απλά για να τελειώσει το παιχνίδι, το οποίο κέρδισε η Μπάγερν με σκορ 4-0.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics