Breaking News
22 Οκτωβρίου 2019

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε επαφές σε όλα τα επίπεδα μετά τα επεισόδια που στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο youth league. 
 


Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενημέρωσε πως ο υφυπουργός προχώρησε σε επαφές με την ΟΥΕΦΑ, τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, την Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά: 

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αμέσως μετά από τα πρωτοφανή επεισόδια, που συνέβησαν το απόγευμα στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League της UEFA και τα οποία δυσφημούν την Ελλάδα διεθνώς, προχώρησε άμεσα σε: 
• συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η βία στα γήπεδα έκανε εκ νέου την εμφάνισή της.
 • επικοινωνία με στελέχη της UEFA, καθώς και με τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με τον οποίο προγραμματίστηκε συνάντηση αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι. 
• συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ, κ Αχιλλέα Τσιχτή. Τέλος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου 4326/2015, εξετάζονται και τα δύο περιστατικά «φραστικής βίας», τα οποία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics