Breaking News
23 Οκτωβρίου 2019

Πάλεψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην μεγάλη Μπάγερν Μονάχου, αλλά γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 σε ένα ματς που άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο.

 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχοντας απέναντι της την τεράστια Μπάγερν Μονάχου μπορεί να γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2, αλλά μπορεί να αισθάνεται αδικημένη, διότι άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Κάποιες στιγμές αδράνειας έδωσαν την ευκαιρία στους Βαυαρούς να σκοράρουν και να δείξουν πως δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, όπως και με την Τότεναμ έτσι και με τη Μπάγερν Μονάχου όχι δεν απογοητεύτηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος του ματς και ανάγκασε τους Γερμανούς να τρέμει το φυλλοκάρδι τους. Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και μετά από τρία ματς στον δεύτερο όμιλο έμεινε με έναν βαθμό.

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Σκόρερ: 23' Ελ Αραμπί, 34', 62' Λεβαντόφσκι, 75' Τολισό, 79' Γκιγιέρμε

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία)

Κίτρινες: 50' Αλκάνταρα, 72' Νόιερ

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (69' Λοβέρα), Καμαρά (88' Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε, Μασούρας (78' Γκερέρο), Ελ Αραμπί

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Αλάμπα, Παβάρ, Ερνάντεζ (58' Μπόατενγκ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46' Τολισό), Κίμιχ, Γκνάμπρι, Κοουτίνιο, Μίλερ (86' Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics