Breaking News
03 Μαρτίου 2020

Στιγμές αγωνίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, η μητέρα του υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Η 65χρονη υπέστη εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στη Μαδέιρα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Μάλιστα νοσηλεύεται στην εντατική, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως βρίσκεται εκτός κινδύνου και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Βέβαια όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία θα πρέπει να περάσουν δώδεκα ώρες για να γίνει εκ νέου εκτίμηση της κατάστασής της.

Η Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Αβέιρο, μητέρα 4 παιδιών, το 2007 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και κατάφερε να βγει νικήτρια ενώ πρόσφατα η ίδια είχε κάνει γνωστό πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο άλλο στήθος.

«Είχα χειρουργική επέμβαση στο άλλο στήθος στη Μαδρίτη, έκανα χημειοθεραπεία και τώρα αγωνίζομαι για ζωή» είχε γράψει σχετικά η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics