Breaking News
12 Μαρτίου 2020

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή ο Τρέι Τόμπκινς της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μπει σε καθεστώς καραντίνας, τόσο η μπασκετική, όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα.

 

«Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έγινε σε συνεννόηση με την UEFA» αναφέρει η ανακοίνωση της Σίτι, η οποία έστειλε τις ευχές της στους παίκτες και τα τεχνικά τιμ των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Ρεάλ.

Μετά και το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, η UEFA αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθεί ούτε το Γιουβέντους – Λυών. Κοινώς, ανέβαλε τις ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη (17 Μαρτίου).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics