Breaking News
24 Μαρτίου 2020

Ο Φερνάντο Μάρτιν έγινε ο δεύτερος πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης που εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω προσβολής από τον κορωνοϊό.

 

Η ισπανική εφημερίδα AS αναφέρει ότι ο Μάρτιν μπήκε σήμερα στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Puerta de Hierro της Μαδρίτης σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δεν είναι γνωστό αν έχει υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο 72χρονος είχε αναλάβει την προσωρινή προεδρία της «βασίλισσας» στο διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2006, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θητείας του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λορέντζο Σανθ, επίσης πρώην πρόεδρος των «μερένγκες» έχασε τη μάχη με το φονικό ιό το περασμένο Σάββατο (21/3).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics