Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ  Aμπντελχάκ Νούρι, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο τον Ιούλιο του 2017 κατά τη διάρκεια ενός φιλικού εναντίον της Βέρντερ Βρέμης και είχε μείνει σε κώμα. 

 

Ο Aμπντελχάκ Νούρι επέστρεψε στο σπίτι του. Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, γεννημένος το 1997, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο τον Ιούλιο του 2017 κατά τη διάρκεια ενός φιλικού εναντίον της Βέρντερ Βρέμης, θύμα μιας αρρυθμίας που του προκάλεσε μόνιμη ζημιά και τον κράτησε σε κώμα για ένα χρόνο.

«Φροντίζουμε γι'αυτόν», είπε ο αδελφός του Αμπντεραχίμ. Πρέπει να πω ότι από τότε που επέστρεψε σπίτι του είναι πολύ καλύτερα. Καταλαβαίνει πού είναι, τρώει, κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, εξαρτάται από εμάς, αλλά στις καλές μέρες μπορούμε να του μιλήσουμε. Μερικές φορές μετακινείται, συχνά χαμογελάει. Και σε αυτές τις περιπτώσεις εκτιμάς πραγματικά τη σημασία ενός χαμόγελου», πρόσθεσε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics