Breaking News
28 Μαρτίου 2020

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν έκανε στροφή 360 ° ως προς την πανδημία του κορονοϊού. Σε συνέντευξή του στην ιταλική Repubblica, ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για τη διακοπή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τις επιλογές που έχουν ήδη γίνει και τα σενάρια για το μέλλον.

 

«Σε αυτή τη δραματική στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία, να βγούμε από αυτή την κρίση. Φυσικά, η διακοπή του ποδοσφαίρου συμβολίζει ότι η Ευρώπη και ο κόσμος έχουν σταματήσει. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιλογές: να ξεκινήσει και πάλι στα μέσα Μαΐου, τον Ιούνιο ή τέλος Ιουνίου», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Αν το καταφέρουμε, η αγωνιστική περίοδος κατά πάσα πιθανότητα θα χαθεί. Υπάρχει και η επιλογή να ξαναρχίσει στις αρχές της επόμενης σεζόν, που με τη σειρά της θα ξεκινήσει αργότερα. θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για τα πρωταθλήματα και τους συλλόγους».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει η πανδημία. Έχουμε σχέδιο Α, Β ή Γ: είμαστε σε επαφή με τα πρωταθλήματα, με τους συλλόγους, υπάρχει μια ομάδα εργασίας... Πρέπει να περιμένουμε, όπως και κάθε άλλος τομέας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics