Breaking News
30 Μαρτίου 2020

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί να ....υπερηφανεύεται πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού από το 2012, όταν σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως μια ημέρα θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Τότε, ο Ιταλός επιθετικός είχε τονίσει πως: “Όταν η Λίβερπουλ πάρει τον τίτλο, θα είναι το τέλος του κόσμου” και είχε κάνει αρκετούς στην Αγγλία να χαμογελάσουν και τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να δυσαρεστηθούν. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο πρώην επιθετικός των Ίντερ, Μίλαν, Μάνστεστερ Σίτι, αλλά και Λίβερπουλ φαίνεται πως δικαιώνεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Ο Μπαλοτέλι αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2016 στους “κόκκινους” έχοντας συνολικά 16 συμμετοχές. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics