Breaking News
15 Απριλίου 2020

Tην προσεχή Τρίτη (21/04) η UEFA συγκάλεσε σε νέα τηλεδιάσκεψη (τρίτη κατά σειρά μετά από εκείνες της 17/03 και 01/04) όπου πολλά θα κριθούν αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο στην γηραιά ήπειρο.

 

Εκεί θα συμμετέχουν εκτός από τους εκπροσώπους των 55 χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, εκπρόσωποι των αντίστοιχων λιγκών, της Ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων (ECA), της διεθνούς ένωσης επαγγελματιών παικτών (FIFpro), καθώς κι εκπρόσωποι των ατζέντηδων. 

Η σημασία όσων συνομολογηθούν τέραστια αφού την επομένη προβλέπεται η τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναμένεται να ανακοινώσει τα σπουδαία.

Ειδικά για τις χώρες εκείνες που θέλουν να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τους χωρίς να παιχθούν οι εναπομείναντες αγώνες (π.χ Βέλγιο, Ολλανδία, Σκωτία).

Κάτι στο οποίο αντιτίθεται η UEFA απειλώντας τις εκπροσώπους των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, το προηγούμενο διάστημα, με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της από την στιγμή που η ίδια προχώρησε σε μετάθεση των διεθνών διοργανώσεων για να έχουν οι σύλλογοι όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο για να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους. 

Άλλωστε το πως και πότε θα ολοκληρωθούν το Champions League με το Europa League είναι ένα ακόμη θέμα προς συζήτηση αφού δεν είναι όλες οι χώρες στην ίδια φάση από πλευράς υγειονομικής εν μέσω της πανδημίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics