Breaking News
20 Απριλίου 2020

Τροφή για αρνητικά σχόλια και επικρίσεις έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έσπασε την καραντίνα προκειμένου να βρεθεί σε οικογενειακή γιορτή στη Μαδέιρα, παρουσία περίπου 20 ατόμων!

Ο CR7 έχει μετακομίσει προσωρινά σε μια βίλα έξω από τη Μαδέιρα, ωστόσο βρέθηκε μαζί με τα παιδιά του και τη σύντροφό του Χεορχίνα σε ένα οικογενειακό πάρτι που έγινε προς τιμήν της ανιψιάς του.

Προφανώς και οι αποστάσεις δεν τηρούνται, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε και για το λόγο αυτό επικρίθηκε ιδιαίτερα από πορτογαλικά και διεθνή ΜΜΕ, ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο και αρκετών χρηστών στα social media που σχολίασαν αρνητικά την παρουσία του σε μια γιορτή, όπου βρέθηκαν περίπου 20 άνθρωποι μέσα σε ένα διαμέρισμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics