Breaking News
21 Ιουνίου 2020

Τις μεγάλες διαφορές, κυρίως στη νοοτροπία, μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, κατέδειξε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ ανέφερε ενδεικτικά πως αισθάνεται στην Αγγλία.. εξωγήινος καθώς είναι ο μόνος που φοράει μάσκα και γάντια…

 

«Ξέρω ακριβώς πώς είναι εδώ στην Αγγλία και πώς είναι τα πράγματα στην Γερμανία. Εάν οι εξωγήινοι κοιτάζουν και τις δύο χώρες απ'έξω, θα νομίζουν πως προερχόμαστε από διαφορετικούς πλανήτες» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Από προσωπική άποψη, δεν καταλαβαίνω γιατί αρχίσαμε να φοράμε μάσκες προσώπου σε κλειστούς χώρους όπως μαγαζιά στις 15 Ιουνίου όταν άλλες χώρες είχαν αρχίσει να το κάνουν αυτό πέντε και έξι εβδομάδες νωρίτερα. 

Μπορούμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε για το αν έχει νόημα να τις φοράμε, όμως όλες οι χώρες στις οποίες άρχισαν να φορούν μάσκες προσώπου νωρίτερα έχουν μικρότερο αριθμό θανάτων από εδώ στην Αγγλία. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εάν θέλεις να μπεις σε μαγαζί στην Γερμανία αλλά δεν φοράς μάσκα προσώπου, τότε δεν σου επιτρέπεται να περάσεις. Με μάσκα προσώπου, μπορείς να πεις σε όλα τα μαγαζιά που θέλεις. Μπορείς να πας σε κομμωτήριο, οπουδήποτε.

Μερικές φορές οι καταστηματάρχες έχουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία οι ίδιοι, φορώντας γυάλινες μάσκες. Εδώ στην Αγγλία, όταν πηγαίνω σε βενζινάδικο, είμαι ο μοναδικός που φοράει μάσκα προσώπου και επίσης είμαι ο μοναδικός που φοράει γάντια, αισθάνομαι σαν εξωγήινος.

Δεν θα σταματήσω να το κάνω αυτό μέχρι να μου πει κάποιος ότι τελείωσε η πανδημία. Βλέπω γενικά πως αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά την κατάσταση στην Αγγλία σε σύγκριση με την Γερμανία και κοιτάζοντας τους αριθμούς θανάτων στις δύο χώρες, με προβληματίζει ιδιαίτερα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics