Breaking News
05 Αυγούστου 2020

Νέους κανονισμούς ετοιμάζει η UEFA, προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων σε Champions και Europa League εν μέσω κορωνοϊού.

 

Δεδομένου ότι ο φονικός ιός εξακολουθεί να πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, οι αξιωματούχοι της UEFA επεξεργάζονται διάφορους τρόπους για την ασφαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, αλλά και την ολοκλήρωση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου προσανατολίζεται σε νέους κανονισμούς οι οποίοι θα είναι: 

 Σε περίπτωση που μια ομάδα εμφανίσει κρούσματα κορωνοϊού, αν διαθέτει 13 υγιείς ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA, τότε θα έχει την υποχρέωση να αγωνιστεί κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα χάνει το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0.

● Σε περίπτωση που ο διαιτητής που έχει οριστεί να διευθύνει το ματς βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τότε ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να έχει εθνικότητα ίδια με μία εκ των δύο ομάδων.

 Σε περίπτωση που υπάρξει θέμα με την έδρα του αγώνα, τότε η γηπεδούχος ομάδα έχει υποχρέωση να βρει άλλο γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και αν η φιλοξενούμενη ομάδα δεν καταφέρει να ταξιδέψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Φυσικά, μένει να φανεί αν το δημοσίευμα της Equipe έχει βάση και αν εν τέλει η UEFA θα εφαρμόσει τους παραπάνω νέους κανονισμούς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics