Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Άνταμ Λονγκ βρίσκεται σε θέση να κάνει έστω και καθυστερημένα ένα καλό δώρο γενεθλίων στον εαυτό του καθώς έχει διαφορά δύο χτυπημάτων πριν τον τελευταίο γύρο της διοργάνωσης στη Δομινικανή Δημοκρατία


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης  
Corales Championship: Πρωτοπόρος ο Λονγκ (vid)
Έχοντας γιορτάσει τα 33α γενέθλιά του την Παρασκευή, ο Λονγκ μπορεί να βρει νέο λόγο για πάρτι καθώς αποφεύγοντας τα λάθη στον τρίτο γύρο και με επίδοση 8-under 64 πέρασε στην κορυφή της γενικής κατάταξης, δύο χτυπήματα μπροστά από τον χθεσινό πρωτοπόρο Χάντσον Σουάφορντ. Ο Λονγκ, ο οποίος πήρε την 13η θέση στο US Open της περασμένης εβδομάδας, ήταν εξαιρετικός με το putter ευστοχώντας στις εννέα από τις τελευταίας δέκα τρύπες φτάνοντας συνολικά σε επίδοση 17-under.

Ο Σουάφορντ, ο οποίος ήταν στην κορυφή της γενικής στους πρώτους δύο γύρους, είχε ένα eagle, δύο birdies και ένα bogey στις πρώτες εννέα τρύπες αλλά στο δεύτερο μισό είχε εννέα διαδοχικά par. Στα τρία χτυπήματα από την κορυφή βρίσκεται ο Καναδός Μακένζι Χιούζ ο οποίος έκλεισε το γύρο του με τρία birdies στις τελευταίες τέσσερις τρύπες. Ακόμη ένα χτύπημα πιο πίσω ο Κινέζος Ζανγκ Σιντζούν.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics