Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή



Ευρωπαϊκό εφήβων – νεανίδων: Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα για τα ελληνικά κουπιά (pics)
Άκρως επιτυχημένη ήταν η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας, με 3 μετάλλια (1 ασημένιο, 2 χάλκινα) και παρουσία σε 4 τελικούς αγωνισμάτων. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση την οποία έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, έδωσε τα συγχαρητήρια στα ελληνικά κουπιά για τις επιτυχίες στη διοργάνωση αναφέροντας συγκεκριμένα: «Τα 3 μετάλλια, ασημένιο & χάλκινα, της κωπηλασίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Βελιγράδι, καταδεικνύουν ότι τα κουπιά μας έχουν λαμπρό μέλλον, εκτός από εξαιρετικό παρόν! Ισμήνη, Παρθένα, Ελένη, Ιωάννα, Ευαγγελία, Στυλιανή, Δημήτρη & Γιώργο, θερμά συγχαρητήρια»
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics