Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020


Το Ντουρμπάν της Νοτίου Αφρικής θα είναι ο τόπος που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ του 2023, καθώς επικράτησε του Ντίσελντορφ στην τελική απόφαση. Η ανάληψη της διοργάνωσης ανακονώθηκε στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Το Ντουρμπάν θα γίνει η πρώτη χώρα από την Αφρικανική Ήπειρο που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, με ψήφους 90 προ 39 υπέρ του, μετά το Κάιρο το 1939!

Αυτή αναμένεται να είναι από τις πρώτες μεγάλες διοργανώσεις που θα επιστρέψουν στη χώρα, μετά την ακύρωση των Αγώνων Κοινοπολιτείας το 2022 μετά και τη μη επικύρωση απαραίτητων οικονομικών δεδομένων.

Ο πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας, Τζο Καρίμ δήλωσε εκστασιασμένος με το αποτελέσμα και πορόσθεσε πως «η σκληρή δουλειά και οι άγρυπνες νύχτες απέδωσαν».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics