Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Στέλλα Νάτσιουλα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Ευαγγελία Φράγκου στο διπλό σκιφ, μίλησε στο Sports3.gr


Μιχάλης Σοφιανός by Μιχάλης Σοφιανός 
Νάτσιουλα: «Η χαρά του να βλέπεις τους Έλληνες να σηκώνουν τη γαλανόλευκη είναι απερίγραπτη»
Τα ελληνικά κουπιά επέστρεψαν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων και νεανίδων με 3 μετάλλια (1 ασημένιο, 2 χάλκινα) στις… αποσκευές της. Το ένα από αυτά κατακτήθηκε στο διπλό σκιφ νεανίδων με τις Ευαγγελία Φράγκου και τη Στέλλα Νάτσιουλα, πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό ντρεμαράζ και προσπερνώντας τόσο τις Γαλλίδες, όσο και τις Σλοβένες τερματίζοντας στην 3η θέση της κούρσας.

Η Στέλλα Νάτσιουλα μίλησε στο Sports3.gr για το πως έζησε τη διοργάνωση του Βελιγραδίου κούρσα – κούρσα: «Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές στην Σερβία. Ήταν οι πρώτοι και οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς εκτός Ελλάδος και φυσικά υπήρχε άγχος. Το βράδυ πριν τους προκριματικούς, καθίσαμε με την Ευαγγελία (Φράγκου) και σκεφτήκαμε την προπόνηση που κάναμε μέσα στην καραντίνα μιας και οι δύο μας παρακολουθούσαμε προγράμματα σκληρής προπόνησης της εθνικής στα εργόμετρα ,στο σπίτι μας. Είπαμε πως τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει και μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που για τόσο καιρό παλεύουμε. Έτσι λοιπόν γίναμε ένα και είπαμε ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.

Μπήκαμε το πρωί του Σαββάτου για την πρώτη κούρσα μας τους προκριματικούς με πολύ θετική σκέψη για να πάμε καλά. Περνούσαν οι πρώτες τρεις βάρκες στα ημιτελικά οπότε δεν υπήρχε άγχος . Βγήκαμε πρώτες και έτσι περάσαμε κατευθείαν στα ημιτελικά. Την Κυριακή ,η ημέρα ξεκίνησε με τους ημιτελικούς όπου βγήκαμε δεύτερες στην σειρά μας πίσω από το πλήρωμα της Λευκορωσίας και έτσι περάσαμε στο πρώτο τελικό. Ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε ενέργεια και ήμασταν έτοιμες για τον τελικό.

Μπήκαμε στην βάρκα με πολύ συγκέντρωση και προχωρήσαμε στην εκκίνηση για να αρχίσουμε .Δεν είχα άγχος γιατί πίστευα πραγματικά ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Δώσαμε τα χέρια με την Ευαγγελία και η κούρσα ξεκίνησε. Φύγαμε αρκετά γρήγορα από τα πρώτα κιόλας μέτρα της κούρσας, κρατήσαμε τον ρυθμό μας και την επιμονή μας και τελικά το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και σε αυτά που κάνω γι’αυτό και έδωσα όλη μου τη ψυχή για αυτό το μετάλλιο. Μόλις βγήκαμε έξω στις εξέδρες λύγισα και έπεσα στην αγκαλιά της Ευαγγελίας λέγοντάς μου πόσο χαρούμενη ένιωθε που θα ανέβαινε πρώτη φορά στο βάθρο του ευρωπαϊκού όπως και εγώ. Η χαρά του να βλέπεις τους Έλληνες να σηκώνουν ψηλά την γαλανόλευκη είναι απερίγραπτη και νιώσαμε υπέροχα».

Ποιους στόχους, θέτει για το μέλλον η Στέλλα Νάτσιουλα; «Έχω αλλά δύο χρόνια μπροστά μου ως νεάνιδα, οπότε αυτό που κατάφερα να κάνω φέτος μέσα και από όλες αυτές τις δύσκολες κατάστασης λόγω του ιού ,με κάνει υπερήφανη και μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσω την πορεία μου στην κωπηλασία. Μέσω αυτού του μεταλλίου κατακτώ και το άνευ σπουδών, κάτι πολύ σημαντικό για μένα γιατί θα μπορώ να συγκεντρωθώ πια πολύ περισσότερο στην προπόνηση. Στόχος μου φέτος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι με συγκέντρωση και σωστή δουλειά θα πετύχω αυτό που θέλω».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics