Breaking News
28 Οκτωβρίου 2020

Σε ένα γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα στις δύο πόλεις

 

Γεμάτο όμορφες στιγμές και πολλές διακρίσεις ήταν το Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της Γ.Ε.Η.

Αρχικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σπάθης γυναικών , όπου διεξήχθη στο στάδιο ΟΑΚΑ, η αθλήτρια Αθηνά Χρονάκη κατέκτησε την 15 θέση αποκλείοντας την αθλήτρια Λίντα Τσαούση (Απόλλων Βριλησσίων) με σκορ 15 -14. Στη συνέχεια, διεκδίκησε μια θέση στην 8αδα, όμως, η αντίπαλος της και πρώτη στην πανελλήνια κατάταξη Θεοδώρα Γκουντουρά (ΑΕΚ) την απέκλεισε.

Αναλυτικά η πρώτη τριάδα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών:
Πρώτη θέση: Θεοδώρα Γκουντουρά
Δεύτερη θέση: Δέσποινα Γεωργιάδου
Τρίτη θέση: Κλαίρη Μπένου και Μαρίνα Παιζή

Την Κυριακή οι μικροί αθλητές της ΓΕΗ αγωνίστηκαν στα Χανιά, σε μια φιλική αναμέτρηση με τους συλλόγους Ξιφασκίας της Κρήτης.

Την διοργάνωση ανέλαβε η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων, τηρώντας και προβλέποντας όλα τ’ απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Η ΓΕΗ συμμετείχε με 5 αθλητές, εκ των οποίων 3 αθλητές σπάθης και 2 στο ξίφος μονομαχίας.

Την καλύτερη θέση κατέλαβαν οι Εμμανουέλα Λαδουκάκη & Κων/νος Στεφανάκης κατακτώντας ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία σπάθης παμπαίδων- παγκορασίδων 8-10.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες, στους προπονητές του συλλόγου Δημήτρη Φουστανάκη & Φανή Ξαγοραράκη για την προετοιμασία των αθλητών μας, στους γονείς και φίλους.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics