Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Δύο εργόμετρα δώρησε ο ΟΛΗΓ στον πρωταθλητή σύλλογο στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

O Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας (ΔΝΟΗ) μετράει μόλις 25 χρόνια παρουσίας στα κωπηλατικά δρώμενα, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ανέδειξε μια ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια του βεληνεκούς της Αλεξάνδρας Τσιάβου, μάς υποχρεώνει όλους να υποκλιθούμε μπροστά του.

Ζώντας επί σειρά ετών στη σκιά του γειτονικού πανίσχυρου Ν.Ο. Ιωαννίνων, αλλά διατηρώντας πάντα εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, ο ΔΝΟΗ δυναμώνει χρόνο με το χρόνο με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που κατάφερε να αναδειχτεί πολυνίκης σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι παιδιά του κέρδισαν την οχτάκωπο παίδων και την τετράκωπο κορασίδων, δείχνοντας ότι υπάρχει ποσότητα και ποιότητα στο σύλλογο της Ηγουμενίτσας.

Προς ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Ρεγγίνα Δηλαβέρη, παρέδωσε την περασμένη Δευτέρα δύο κωπηλατικά εργόμετρα στον ΔΝΟΗ, απαραίτητα εργαλεία για την προετοιμασία των αθλητών εκτός νερού.

“Η Διοίκηση της ΟΛΗΓ ΑΕ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Ναυταθλητικού Ομίλου ενισχύει το έργο του έμπρακτα και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών και τη δημιουργία νέων δυναμικών για το ναυταθλητισμό στον τόπο μας” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΟΛΗΓ.

Ο ΔΝΟΗ συχνά γίνει αποδέκτης χορηγιών από τοπικούς φορείς, ενώ συμμετέχει και σε πολλές κοινωνικές δράσεις της περιοχής.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics