Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2020

Ο δήμαρχος της Νάπολι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως το στάδιο της Νάπολι θα λέγεται Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Για 8 μέρες ακόμα η έδρα της Νάπολι θα λέγεται Σαν Πάολο.

 Η Νάπολι έχει μπροστά της δύο εκτός έδρας παιχνίδια και επιστρέφει στην έδρα της για τον αγώνα του Europa League με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 10 Δεκεμβρίου. Ο δήμαρχος της πόλης,  Λουίτζ ντε Ματζίστρις, επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε την αλλαγή της ονομασίας.

«Έχω διαβάσει τις εναλλακτικές προτάσεις, αλλά στο τέλος το όνομα θα είναι ''Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα''. Η διαδικασία θα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη. Σήμερα, υπήρχε ήδη συνεδρίαση της επιτροπής, την ερχόμενη Παρασκευή (4/12) κάλεσα τον Δήμο και θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία.Πιστεύω όπως όνομα μπορεί να γίνει επίσημο από τον επόμενο αγώνα στη Νάπολι''.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics