Breaking News
22 Μαΐου 2021

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας “As”, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει έρθει σε επικοινωνία και με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σχετικά με τον ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν στην ομάδα.

 

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο έμπειρος επιθετικός είναι διατεθειμένος να ρίξει σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να επιστρέψει στην αγγλική ομάδα. Ο Ρονάλντο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται στο Champions League. Την ίδια στιγμή, ο ιταλικός Τύπος θεωρεί σχεδόν σίγουρη την αποχώρηση του παίκτη από το Τορίνο και τη Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έτοιμος για πρόκριση

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει τον αθλητισμό ως υγιές πρότυπο για τη νεολαία [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics