Breaking News
19 Αυγούστου 2017

Με φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου, τον Ολυμπιακό, αρχίζει σήμερα το νέο πρωτάθλημα της Super League.

 

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανέθεσε στον Μπέσνικ Χάσι την τεχνική ηγεσία με αρχικό στόχο την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και φυσικά τους εγχώριους τίτλους. Ο Κοσοβάρος τεχνικός, κατέθεσε άμεσα τα σχέδια του για την ενίσχυση της ομάδας, με παίκτες που γνωρίζει καλά και το αποτέλεσμα υπήρξε εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα. Αποκτήθηκαν παίκτες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα του Πειραιά, όπως οι Οφόε, Ζιλέ και Καρσελά, ενώ ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Εμενίκε, ο οποίος εάν καταφερει να βγάλει την χρονιά χωρίς τραυματισμούς και υποτροπές, θα κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης. Σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό του Χάσι, αναμένεται να διαδραματίσει ο Μάριν που θα ηγείται της μεσαίας γραμμής, ενώ οι υπόλοιπες προσθήκες και η «μαγιά» που υπήρχε, προσφέρουν στον έμπειρο τεχνικό, πληθώρα επιλογών.

Από τους υπόλοιπους ...παραδοσιακούς συνεδιεκδικητές του τίτλου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του, ελπίζοντας πως μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρει να αποκτήσει τους παίκτες που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις προσδοκίες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντικατέστησε τον πάγκο τον Στανόγεβιτς, πριν ο Σέρβος αποδειχθεί αρνητικός καταλύτης σε επίπεδο αποτελεσμάτων και ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να εμφυσήσει τα μυστικά του 4-2-3-1 στους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός, που μετά από πολλά χρόνια θα παίξει χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, κατάφερε να φερει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Αργεντινός, Αντρες Τσάβες. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση και τα πολύ «καλά πόδια» που διαθέτει, άφησε την πατρίδα του και την Μπόκα Τζούνιορς για την ...ευρωπαϊκή περιπέτεια στην χώρα μας. Πιθανότατα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στηριχθεί στις ικανότητες του Τσάβες για την επιθετική λειτουργία, ενώ οι Μολέδο και Κολοβέτσιος φαίνεται πως κερδίζουν τις θέσεις των στόπερ. Ο Ζέκα θα είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας, ενώ εξαιρετικά στοιχεία έχει ο νεαρός Χατζηγιοβάννης.

Οσον αφορά στην ΑΕΚ, άπαντες στα Σπάτα ζουν με την σκέψη της ανέγερσης του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το θέμα λύθηκε οριστικά από τις αρμόδιες Αρχές και ήδη έχουν αρχίσει οι σχετικές εργασίες. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, δίνει ισχυρό κύρος στην Ενωση, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει αποδείξει οτι διαθέτει τις ικανότητες να παίρνει το μέγιστο από τους παίκτες του. Ενα πρόβλημα που παρουσιάζεται στο σκοράρισμα και γενικότερα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, αναμένεται να λυθεί είτε εκ των έσω, είτε με καποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, ενώ σε γενικές γραμμές, η ΑΕΚ θα βασισθεί στον περυσινό «κορμό» με την προσθήκη των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, ο Πανιώνιος με τον Μιχάλη Γρηγορίου στην τεχνική ηγεσία, θα επιχειρήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα και να αφήσει εκτός Ευρώπης κάποιον από τους τέσσερις προαναφερθέντες, ενώ μεγάλη «μάχη» αναμένεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μετά από αρκετές ...περιπέτειες, ο Λεβαδειακός κατάφερε να παραμείνει στα «σαλόνια» και η διοίκηση των Βοιωτών, φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα, τουλάχιστον σε επίπεδο ονομάτων, γιατί επί του πρακτέου μόνο το γήπεδο αποτελεί απόδειξη. Ο Ζοζέ Ανιγκό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και ήταν ο λόγιος για τον οποίο παίκτες με ευρωπαϊκή καριέρα όπως ο Μπραντάο και ο Λεονάρντο, ήλθαν στην χώρα μας, έστω και για τα τελευταία ...ένσημα.

Οι «νεοφώτιστοι» Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, μπαίνουν στην διοργάνωση, όπως και η Κέρκυρα, με -προφανή- πρώτιστο στόχο την παραμονή που θα αποτελέσει αναμφίβολη επιτυχία, ενώ χωρίς σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, αναμένεται να παρουσιασθούν Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λάρισα και Πλατανιάς.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

Σάββατο 19 Αυγούστου
====================
19:15 Ξάνθη-Λαμία
19:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
21:30 Ολυμπιακός-Λάρισα

Κυριακή 20 Αυγούστου
====================
19:15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
19:15 Κέρκυρα-Πανιώνιος
19:15 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
21:30 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 21 Αυγούστου
====================
21:30 Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics