Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017

Η σύσκεψη της Ευρωλίγκας την Παρασκευή δεν θα αποφασίσει μόνο επί της πρότασης της FIBA για τα «παράθυρα», αλλά και για αύξηση των ομάδων σε 18.

Ποια τα φαβορί για να πάρουν τις έξτρα θέσεις.

Την Παρασκευή στη Βαρκελώνη συναντώνται οι εκπρόσωποι των ομάδων της Ευρωλίγκας και παρότι είχε προαναγγελθεί ότι βασικό ζήτημα θα είναι η απόφαση επί της πρότασης της FIBA για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαίνεται πως στην ατζέντα υπάρχει και ένα ακόμη σημαντικό θέμα.

Σύμφωνα με την Tuttosport, θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων της Ευρωλίγκας από 16 σε 18 από την επόμενη σεζόν (2018/19). Μάλιστα η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως η μία έξτρα θέση θα δοθεί στην Μπάγερν, εφόσον εκείνη δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας, ενώ η δεύτερη στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Μάλιστα λέγεται πως μακροπρόθεσμα είναι στις σκέψεις της Ευρωλίγκας οι ομάδες να φτάσουν τις 24 και να χωριστούν σε δύο περιφέρειες, όπως στο ΝΒΑ.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics