Breaking News
20 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 0-0 στο "Σαν Σίρο" με τη Μίλαν, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

H πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 8' που ακυρώθηκε γκολ της Μίλαν. Ο Κουτρόνε ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον Τζανετόπουλο και ο βοηθός σήκωσε σωστά το σημαιάκι του.

Στο 30' η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Σιμόες έκλεψε από τον Μουσάτσιο μέσα στην περιοχή της Μίλαν, έκανε το γύρισμα από το πλάι κι έπειτα από την παρέμβαση του Ντοναρούμα με το πόδι, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την γραμμή της εστίας. Στο 43' είχε νέα μεγάλη ευκαιρία η "Ένωση", σε πλασέ στην κίνηση του Τζανετόπουλου, ο Ντοναρούμα έπεσε κι έδιωξε δύσκολα.

Στο 45' ήταν η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για τη Μίλαν. Ο Αντρέ Σίλβα είδε την μπάλα να του στρώνεται, ο Σιμόες έβαλε την κόντρα και στη συνέχεια ο Γκάλο έβαλε στοπ στο σουτ του Μποναβεντούρα.

Στο 52' ήρθε νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ. Σέντρα του Γκάλο από τα δεξιά, ο Λόπες προσπέρασε τον Καλάμπρια πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απ' την εστία. Η Μίλαν "απάντησε" σχεδόν άμεσα, στο 55', με μακρινό σουτ του Λοκατέλι και τον Ανέστη να διώχνει με γροθιές. Στο 58'
η Μίλαν είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν σε δυνατό σουτ του Τσαλχάνογλου, ο Ανέστης έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια ο Τζανετόπουλος με ωραία προβολή έσωσε την "Ένωση".

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Στο 68' όταν ο Σούσο εκτέλεσε επικίνδυνα ένα φάουλ, ο Βράνιες έσκυψε χωρίς λόγο και ο Ανέστης με μεγάλη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ, όπως και στο 69' σε τετ-α-τετ τον Κουτρόνε. Στο 80' έκανε ξανά σωτήρια επέμβαση όταν ο Σούσο μπήκε στην περιοχή και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 84' η "Ένωση" έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Εκτέλεσε απευθείας ο Μπακασέτας, αλλά ο Ντοναρούμα έδιωξε με γροθιές και κράτησε το 0-0.

Στο 90' οι γηπεδούχοι είχαν ξανά νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Ανέστης κράτησε το "μηδέν" για την ΑΕΚ.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Μίλαν 7 (8-3)
2. ΑΕΚ 5 (4-3)
3. Ριέκα 3 (6-6)
4. Αούστρια Βιέννης 1 (4-10)
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics