Breaking News
03 Μαΐου 2018

Ο δεύτερος «πρόωρος» τελικός μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Αρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αγώνων-ρεβάνς για τα ημιτελικά του Europa League.

Και οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο, ειδικά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να κλείσει την 22ετή καριέρα του στον πάγκο των Λονδρέζων με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και θα λύσουν αύριο τις «διαφορές» τους στην ισπανική πρωτεύουσα. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η Μαρσέιγ, χωρίς τον τραυματία, Κώστα Μήτρογλου, θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης στη Λιόν στην Αυστρία, κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, έχοντας το αβαντάζ της νίκης με 2-0 στο πρώτο ματς του «Βελοντρόμ».

Να σημειωθεί πως όποια ομάδα προκριθεί από το ζευγάρι Μαρσέιγ-Σάλτσμπουργκ θα είναι η -τυπικά- γηπεδούχος στον τελικό της διοργάνωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών του Europa League:


ΠΕΜΠΤΗ

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Μαρσέιγ (Γαλλία) 0-2
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Αρσεναλ (Αγγλία) 1-1


*Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου στο «Stade de Lyon» στη Γαλλία.


ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics