Breaking News
19 Ιουλίου 2018

Ο Δημήτρης Σταματίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Aquathlon στην ηλικιακή κατηγορία 25-29 που διεξήχθη στο Φιν της Δανίας.



Από τις 5 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου, διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisport για το 2018 (2018 Fyn ITU World Championships Multiport Festival), στο Fyn της Δανίας. Εκεί πραγματοποιήθηκαν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Διάθλου, Aquathlon, Aquabike, Cross Triathlon και Long Distance Triathlon.

Και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) έδωσε το παρόν με 4 συνολικά αθλητές της να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου, Aquathlon και Long Distance Triathlon, και να διακρίνονται στις ηλικιακές τους κατηγορίες. Η συνολική αποτίμηση ήταν ένα χρυσό μετάλλιο για την χώρα μας και πολλές καλές παρουσίες με καλά πλασαρίσματα όλων των αθλητών.

Συγκεκριμένα, από την πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Ε.Ο.ΤΡΙ. έδωσε το παρόν με τον Πρωταθλητή Εφήβων στο Τρίαθλο, Γιώργο Λάβδα, να συμμετέχει στην κατηγορία Junior Men (Εφήβων) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου και να κατακτά την 8η θέση με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Στη συνέχεια, η μεγαλύτερη επιτυχία για την Ελλάδα ήρθε στις 12 Ιουλίου, όπου ο Δημήτρης Σταματίου κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Aquathlon στην ηλικιακή κατηγορία 25-29, κάνοντας μια εξαιρετική και ευέλπιδα για το μέλλον εμφάνιση. Την ίδια μέρα, η Κατερίνα Σάπαρη κατέλαβε την 5η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 25-29 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Aquathlon, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις για τη χώρα μας αλλά και τη δική της σταθερά ανοδική πορεία.

Τελευταία μέρα, η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από την Λουκία Λίλη η οποία κατέλαβε την 20η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 35-39 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Long Distance Triathlon.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics