Breaking News
02 Αυγούστου 2018

Από τον «παραδεισο στην κόλαση» πήγε ο Ατρόμητος κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ, καθώς παρά το εκπληκτικό γκολ του Μανούσου η Μπρεστ με τέρμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 1-1 και απέκλεισε τους «κυανόλευκους».

 

Οι Περιστεριώτες αν και ήταν ανώτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δέχθηκαν γκολ «μαχαιριά» στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Νέκατσικ και αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλισαν με τις δύο ομάδες να παίζουν παιχνίδι με αναγνωριστικό χαρακτήρα. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τον Ατρόμητο στο 10′ όταν ο Ούμπιντες σέντραρε στον προωθημένο Ρισβάνη, αλλά ο Έλληνας αμυντικός αστόχησε από πολύ κοντά με το κεφάλι.

Με τον χρόνο να κυλάει οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν την πρωτοβουλία,με τη Ντιναμό να είναι περιορισμένη στο δικό της μισό του γηπέδου.

Στο 23′ ήρθε νέα καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όμως η κοντινή κεφαλιά του Κουλούρη δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η μοναδική ευκαιρία της Μπρεστ ήρθε στο 28′ με αντεπίθεση όταν και ο Κομπλένκο σούταρε από τα δεξιά και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μίρκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ντάμιρ Κάναντι συνέχισαν να ανεβάζουν ρυθμό.

Ο Βασιλακάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69′ να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 74′ ο Κουλούρης σκόραρε με το κεφάλι με τον διαιτητή ωστόσο να ακυρώνει εσφαλμένα το τέρμα δίνοντας επιθετικό φάουλ.

Η δικαίωση για τους Περιστεριώτες ήρθε τελικά στο 80′ όταν ο Μανούσος με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Γκούτορ και πήρε σκορ πρόκρισης.

Ωστόσο στη τελευταία φάση του παιχνιδιού Νεκάτσικ με τη μοναδική τελική εντός στόχου σε ολόκληρο το παιχνίδι νίκησε τον Μίρκοβιτς και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα πρόκρισης των γηπεδούχων.

Στον επόμενο γύρο οι Λευκορώσοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων Λεμεσού.

Διαιτητής: Ειτάν Σεμλεβιτχ (Ισραήλ)

Κίτρινες κάρτες: 36′ και 63′ Μούγιακιτς, 45+4′ Κουλούρης, 79′ Ενσικουλού – 20′ Οσοτσούκου, 31′ Φιλίποβιτς, 42′ Κομπλένκο, 45+4′ Φαμεγιέ, 73′ Κάργας, 90+3′ Μίρκοβιτς

Κόκκινες κάρτες: – 63′ Μούγιακιτς

Ατρόμητος (Ντάμιρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75′ Μανούσος), Ούμπιντες, Κωτσόπουλος (60′ Ενσικουλού), Μούγιακιτς, Κουλούρης

Ντιναμό Μπρεστ (Σεργκέι Κόβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82′ Μπαμπαβό), Βίτους, Γιουζέπτουκ, Οσοτσούκου, Νογιόκ, Σαβίτσκι, Κομπλένκο (69′ Νέκατσικ), Φαμεγιέ (46′ Νιβάλντο)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics