Breaking News
23 Αυγούστου 2018

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την Μπέρνλι στον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέκτησε το προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.


 Το ματς ήταν ισορροπημένο και χωρίς φάσεις και ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ήταν στο 19’ όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε με υποδειγματικό τρόπο το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χίτον.
Από εκείνη την στιγμή και μετά, ο Ολυμπιακός «πήρε» το κέντρο του γηπέδου και στο 31’ με τον Χριστοδουλόπουλο πλησίασε χωρίς αποτέλεσμα σε ένα δεύτερο γκολ, όμως στο επόμενο λεπτό ο Σλοβένος Βίνσιτς καταλόγισε πέναλτι το μαρκάρισμα του Καμαρά στον Γουντ, ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε και ισοφάρισε. 
Αυτό το πέναλτι επέφερε εκνευρισμό στους παίκτες του Μαρτίνς, που έγινε ακόμη μεγαλύτερος στο 44’ όταν ζήτησαν επίμονα πέναλτι σε χέρι του Τέιλορ και με όλα αυτά δεν κατάφεραν να βρουν τον ρυθμό τους μέχρι το τέλος του 45λεπτου. 
Το ευτύχημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι με την έναρξη του β’ ημιχρόνου κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Στο 49’ ο Φορτούνης εκτέλεσε νέο φάουλ και ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πλέον τον έλεγχο του αγώνα, πίεζαν την αγγλική ομάδα και στο 60’ βγήκαν διπλά κερδισμένοι. Σε σουτ του Καμαρά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκίμπσον, που είχε δεχθεί ήδη μια κίτρινη κάρτα, δέχθηκε άλλη μια και έτσι το πέναλτι συνοδεύθηκε με αποβολή. Ο Φορτούνης το εκτέλεσε εύστοχα και το σκορ έγινε 3-1. 
Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός πίεσε για το τέταρτο γκολ. Εξαιρετικό σουτ του Ποντένσε στο 63’ εξουδετερώθηκε από τον Χίτον, νέο σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο 65’ άουτ, πλασέ του Γκερέρο στο 73’ δίπλα από το δοκάρι, ήταν οι καλύτερες στιγμές. Ωστόσο το 3-1 παρέμεινε και η πειραϊκή ομάδα αρχίζει πλέον να κάνει όνειρα για την φάση των ομίλων του Europa League. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σλάβκο Βίνσιτς (Σλοβενία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60’ Γκίμπσον (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος - Γκούντμουντσον, Γουόρντ, Τέιλορ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Ρόντερικ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (84’ Ανσαριφάρντ), Ποντένσε, Φορτούνης (88’ Φετφατζίδης), Γκερέρο. 
ΜΠΕΡΝΛΙ (Σον Ντάις): Χίτον, Τέιλορ, Κορκ, Γκούντμουντσον (76’ Βόουκς), Μπαρνς, Χέντρικ, Λονγκ, Γκίμπσον, Μπάρντσλεϊ, Γουόρντ (66’ Λένον), Γουντ (62’ Ταρκόφσκι). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics