Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2018

«Μετά το μπάσκετ, τώρα και στο ποδόσφαιρο!» Με αυτό το σύνθημα η MOLTEN, που είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες από το μπάσκετ, αποκάλυψε τη συμφωνία που σύναψε με την UEFA. Συγκεκριμένα οι ομάδες, που θα αγωνίζονται στο UEFA Europa League πλέον θα παίζουν μπάλα… με την μπάλα της Molten! 

 

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι τριετής και μπαίνει σε ισχύ από τη φάση των ομίλων της φετινής σεζόν. 

Η νέα επίσημη μπάλα του UEFA Europa League παρουσιάστηκε σήμερα Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα. 

To «παρών» έδωσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Νίκος Παντέλης, ο Θανάσης Μπέλλος, ο θρυλικός Κύπριος της ΑΕΚ, Τάσος Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Δεληγιάννης του Παναθηναϊκού. 

Η νέα μπάλα θα ντεμπουτάρει στο ελληνικό κοινό στην Τούμπα, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι και λίγο αργότερα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ματς του Ολυμπιακού με τη Θέλτα. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics