Breaking News
23 Μαΐου 2019

Στο Μαρκόπουλο θα αναδειχθούν αναδειχθούν οι πρωταθλητές στα δύο ολυμπιακά αθλήματα, την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία.

 


Την Πέμπτη αρχίζει στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το «Μ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2019», μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές στα δύο ολυμπιακά αθλήματα, την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία.

Το «Μ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019», θα διεξαχθεί το τετραήμερο 23- 26 Μαΐου, η μεν Υπερπήδηση Εμποδίων στο κεντρικό ιπποδρόμιο με χλοοτάπητα, ενώ το πρωτάθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που θα αρχίσει την Παρασκευή, 24 Μαΐου στο ιπποδρόμιο με άμμο. Θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Παπαδημητρίου, ενός από τους στυλοβάτες προπονητές του αθλήματος της υπερπήδησης εμποδίων, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Στο φετινό Πρωτάθλημα αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών, αφού θα λάβουν μέρος πάνω από 400 ζευγάρια ίππων ιππέων από όλη την Ελλάδα, που θα διεκδικήσουν τους τίτλους των πρωταθλητών και των δύο αθλημάτων.

Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων και Νικήτρια Αμαζόνα αναδεικνύονται αντίστοιχα οι αθλητές οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από τους Αγώνες Πρωτάθλημα 1 & 2 και τον Τελικό Αγώνα Πρωταθλήματος. Η βαθμολογία στον Τελικό Αγώνα Πρωταθλήματος είναι προσαυξημένη κατά 100%. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπολογίζεται η καλύτερη κατάταξη στον Τελικό Αγώνα.

Στη βαθμολογία των εμποδίων μετά τους δύο πρώτους αγώνες, στην Κατηγορία Ενηλίκων προηγείται η Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τον Electic Elvis με 40 βαθμούς, στην Κατηγορία Εφήβων ισοβαθμούν στην 1η θέση η Μελίνα Πειμανίδη με την Candice του ΙΠΠΟΚ και η Μαρία Νικολαίδου του ΑΚΙΘ με τον Flippo VDL, στην Κατηγορία Παίδων η Σεμέλη Ποππ με την Arabella του ΕΙΟ με 36 βαθμούς, στην Κατηγορία Αμαζόνων η Άννα Δανάλη με τον Con Top του ΙΟΜ και η Αγγέλικα Καρακασίλη του ΙΟΚΑΛSG με τον Captain Cunterbunt είναι στην 1η θέση με 32 βαθμούς. Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων μετά τον 2ο αγώνα στην 1η θέση είναι επίσης η Άννα Δανάλη με τον Mister Chayotte Z με 20 βαθμούς.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία οι πρωταθλητές Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων θα αναδειχθούν από τον τριήμερο αγώνα. Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Υπερπήδηση Εμποδίων αρχίζει στις 10.00 και περιλαμβάνει τους πρώτους γύρους των κατηγοριών Νέων Ιππέων, Ενηλίκων, Αμαζόνων και Εφήβων και ένα αγώνισμα ελεύθερης συμμετοχής ύψους 1.15μ.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics