Breaking News
17 Ιουλίου 2019

Ολοκληρώθηκε στην Αντίγκουα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ με τη συμμετοχή 254 σκαφών.

 

Οι πέντε νεαροί ιστιοπλόοι μας ήρθαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες (μεγάλα κύματα, πολλά ρεύματα, συνεχείς αλλαγές του ανέμου) και προσπάθησαν για το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι αυτόν τον αγώνα θα τον θυμούνται για χρόνια κι ασφαλώς κέρδισαν εμπειρίες.

Μετά, λοιπόν, από 12 ιστιοδρομίες ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης τερμάτισε 41ος στη γενική και 34ος στα αγόρια. Ο Αναστάσης Γκαρίπης ήταν 42ος και 35ος αντίστοιχα, ο Δημήτρης Σουρλατζής 88ος και 69ος αντίστοιχα, η Ελισάβετ Γουίντερς 114η στη γενική και 16η στα κορίτσια και ο Νίκος Σουρλατζής 136ος και 109ος στα αγόρια.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΗ ΓΚΝΤΙΝΙΑ της Πολωνίας ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Youth. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστεί στα RSX αγοριών ο Λεωνίδας Τσορτανίδης. Αυτή η κατηγορία, στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή 29 σκάφη, μαζί με την αντίστοιχη των κοριτσιών ήταν οι μοναδικές που δεν έγιναν χθες ιστιοδρομίες.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics