Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Πλήρωσε τα λάθη της η Κατερίνα Τόλιου και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του απλού γυναικών στο πορτογαλικό Challenge Plus στη Λισαβώνα.

Μπορεί η ήττα με 4-0 από την Ταϊλανδή Οραβάν Παρανάνγκ να δείχνει διαφορά δυναμικότητας, όμως όσοι παρακολούθησαν το ματς και την εξέλιξή του εύκολα αντιλαμβάνονταν ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας διεκδικούσε στα ίσια τη νίκη και θα γινόταν τουλάχιστον πολύ ανταγωνιστική αν δεν της στοίχιζαν τα κακά διαστήματα στην απόδοσή της. Ενδεικτικό πως ήταν «κλειστά» όλα τα σετ ενώ στα δύο πρώτα είχε το προβάδισμα. Η Τόλιου τελικά έμεινε στις «64» κι έτσι ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στην πορτογαλική πρωτεύουσα. Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά πήραν ακόμη μέρος ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ο Γιώργος Σταματούρος, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και η Κωνσταντίνα Παρίδη, ενώ στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής. Στο όπεν νέων του Χοντονίν, στην Τσεχία, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Χρυσή Φωτιάδου συνεχίζουν με το ομαδικό και άρχισαν με νίκη. Στον πάγκο είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Η Τόλιου (νούμερο 80 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) είχε φτάσει την Πέμπτη στον πρώτο στόχο της με την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Για τον σημερινό 1ο γύρο ήταν δεδομένο ότι θα κληρωνόταν με αθλήτρια, που είχε αποφύγει την προκριματική διαδικασία, πάντως η συνάντηση με την Οραβάν Παρανάνγκ από την Ταϊλάνδη (Νο 87 στον κόσμο) άφηνε σοβαρές πιθανότητες για νέα νίκη. Αυτό φάνηκε από την αρχή (σ.σ. το ματς διεξήχθη στο τραπέζι 1 και μεταδόθηκε ζωντανά στο ίντερνετ) όταν με σταθερή άμυνα η πρωταθλήτριά μας προηγήθηκε 8-5. Δέχτηκε την ισοφάριση όμως, παίρνοντας και διαφορετικές μπάλες από την αντίπαλό της κι αργότερα κάμφθηκε στην παράταση. Ακόμη πιο άσχημη ήταν η κατάληξη στο 2ο σετ διότι νωρίτερα η 25άχρονη διεθνής μας βρέθηκε μπροστά με 7-1 και 8-3. Έχασε όμως, πολλές μπάλες με το forehandκαι σε άμυνες και σε επιθετικά χτυπήματα και τελικά το σετ. Μετά ήταν και ψυχολογικά δύσκολο να το διαχειριστεί η Τόλιου και αποκλείστηκε με 4-0. Πάντως, στο 3ο και το 4ο σετ αντέδρασε γρήγορα όταν βρέθηκε αμέσως πίσω με 3-0 και 2-0 αντίστοιχα, ισοφάρισε (8-8) ή μείωσε στον πόντο (7-6), αλλά νέα λάθη δεν της επέτρεψαν να μειώσει (10-12, 9-11, 8-11, 8-11). Η αριστερόχειρας Παρανάνγκ ήταν στα μέτρα της πάντως και η Τόλιου δεν άξιζε αυτό το σκορ με βάση την προσπάθειά της.

Στο όπεν νέων της Τσεχίας εξάλλου, η Παπαδημητρίου και η Φωτιάδου άρχισαν θετικά στο ομαδικό νεανίδων και το βράδυ διεκδικούν την πρόκριση στο ταμπλό. Στην 1η αγωνιστική για το 3ο γκρουπ η μικτή Ελλάδας/Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κατέβαλλε την Τσεχία 2 με 3-1. Από τη θέση 1 η Παπαδημητρίου σημείωσε δύο θετικά αποτελέσματα, ενώ έχασε οριακά από τη θέση 3 η Φωτιάδου. Επόμενη αντίπαλος η Γαλλία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics