Breaking News
11 Μαρτίου 2020

Η UEFA σε έκτακτη σύσκεψη, αποφάσισισε την αναβολή των αγώνων Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα.

 

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναβολής της φάσης των «16» του Europa League και το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ακόμη και οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας που βρίσκονται στην Ελλάδα για το ματς των «ερυθρόλευκων» με τους «λύκους» δεν είχαν εικόνα για αναβολή της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Η Γουλβς έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν κανονικά τη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτό που γνωρίζουν άπαντες είναι πως το ματς γίνεται κανονικά. Άλλωστε η σύσκεψη της UEFA ολοκληρώθηκε και από αυτήν δεν προέκυψε καμία είδηση ότι αναβάλλεται το Europa League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics