Breaking News
29 Μαΐου 2020

Στις 13 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για το Europa League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα συνεχιστούν μετά το τέλος των εγχώριων πρωταθλημάτων. Το αγγλικό πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου και πρόθεση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι να δώσει στις ομάδες ένα περιθώριο δέκα ημερών, για να προετοιμαστούν για τους ευρωπαϊκούς αγώνες τους. Έτσι, όλα δείχνουν πως η ρεβάνς των “ερυθρόλευκων” με την αγγλική ομάδα πηγαίνει για τις 13 Αυγούστου, ενώ το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το που τελικά θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η διοίκηση της Γουλβς επιμένει η ρεβάνς να διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας, στο “Μολινό”, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να μελετάει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το ματς ακόμα και εκτός Αγγλίας. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics