Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2020

Οι 16 επιδόσεις που ξεχώρισαν για τις διοργανώσεις ανοιχτού χώρου
Νάντια Βελέντζα by Νάντια Βελέντζα 


Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη διοργάνωση του Βελιγραδίου κατακτώντας 3 μετάλλια
Μιχάλης Σοφιανός by Μιχάλης Σοφιανός 27/09/2020 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΛΛΑΔΑ 0 0
Ευρωπαϊκό εφήβων – νεανίδων: Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα για τα ελληνικά κουπιά (pics)
Με τον καλύτερο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα έριξε «αυλαία» το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων – νεανίδων που διοργανώθηκε το Σάββατο και την Κυριακή (26-27/9) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, Βελιγράδι. Συγκεκριμένα τα ελληνικά κουπιά κατάφεραν και κατέκτησαν 1 ασημένιο μετάλλιο (τετράκωπος νεανδίδων), αλλά και 2 χάλκινα μετάλλια (διπλό σκιφ εφήβων και νεανίδων), ενώ το πλήρωμα των εφήβων στην δίκωπο τερμάτισε στην 5η θέση και η τετράκωπος εφήβων στην 7η θέση.

Σε μια εκπληκτική κούρσα το ελληνικό πλήρωμα της τετράκωπου νεανίδων με τις Ισμήνη Νόνη, Παρθένα Παπατέρπου, Ελένη Χαραλαμπίδου και Ιωάννα Ασβεστά, αν και δεν έκανε καλή εκκίνηση (6ες στα 500μ) ανέβασαν ρυθμό και λίγο μετά το πρώτο 1000αρι βρίσκονταν στην 1η θέση της κούρσας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες,α να και βρέθηκαν αγκαλιά με το χρυσό, έχασαν την 1η θέση στα τελευταία μέτρα από τις Γαλλίδες (7:08:94) και τερμάτισαν στην 2η θέση σε χρόνο 7:12:39. Την 3η θέση κατέλαβαν οι Ρωσίδες με χρόνο7:14:97.

Το πρώτο χάλκινο μετάλλιο για τα ελληνικά κουπιά το κατέκτησε το δίδυμο των Δημήτρη Στασινού και Γιώργου Μακρυγιάννη που κατέλαβαν την 3η θέση στον τελικό του διπλού σκιφ εφήβων με χρόνο 6:43:34. Παρά το κακό ξεκίνημα των Ελλήνων αθλητών, με μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν και προσπέρασαν τους Ελβετούς για να φτάσουν στην 3η θέση του βάθρου. Νικητές αναδείχθηκαν οι Ισπανοί με χρόνο 6:39:02, με την πολωνική ομάδα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο (6:41:64).

Το τρίτο ελληνικό μετάλλιο της ελληνικής αποστολής ήρθε από τις Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα που κατέκτησαν την 3η θέση στο διπλό σκιφ νεανίδων με χρόνο 7:36:72. Παρά το γεγονός ότι στην αρχή της κούρσας οι Ελληνίδες βρίσκονταν στην 5η θέση σταδιακά ανέβασαν ρυθμό και πέρασαν Γαλλίδες και Σλοβένες ολοκληρώνοντας τον αγώνα τους τρίτες. Το χρυσό της συγκεκριμένης κούρσας πήγε στη Λευκορωσία (7:38:87), με την Ελβετία να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο (7:35:34).

Παράλληλα η δίκωπος άνευ των εφήβων με τους Σταυρό Συμεωνίδη και Λεωνίδα Τζουμεζή κατέκτησαν την 5η θέση με χρόνο 07:19:88, ενώ η τετράκωπος των εφήβων (Σπύρος Γεωργίου, Ιάσωνας Εξάρχου, Παυλος Φαϊτάς και Ανδρέας Καρέτσος) κατέκτησαν την 1η θέση στον Β’ τελικό και συνολικά την 7η με χρόνο 06:27:29.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics