Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Ποδήλατα… «πλημμύρισε» η πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα από νωρίς το πρωί, όπου εδόθη η εκκίνηση της 13ης ανάβασης Ταϋγέτου.

 

Μια απόλυτη επιτυχημένη διοργάνωση χάρη στις προσπάθειες των διοργανωτών κι ένας αγώνας που προσέλκυσε περισσότερους αθλητές από κάθε άλλη χρονιά συμβάλλοντας στην διάδοση της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ως μια bike friendly πόλη.

Ο αγώνας έγινε σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας και το υγιεινό πρωτόκολλο κατά της μετάδοσης του κορονοϊού.

Στο αγωνιστικό σκέλος πρώτος στην κατηγορία ανδρών είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας Περικλής Ηλίας. Μάλιστα ο ποδηλάτης του του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας κέρδισε και τα τρία σπριντ του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και το νέο ρεκόρ στα 33 km με μια ώρα 11 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα.

Στους νέους άνδρες νικητής ο ποδηλάτης του ΑΣΑ Καλλιθέας Δημήτρης Χριστάκος.

Στην κατηγορία μάστερ Α πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Νίνης του ΑΣΑ Καλλιθέας, στην Μάστερ Β΄ ο πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτρης Δημητρακόπουλος του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας και στην Μάστερ Γ ο Λουκάς Καταπόδης του ΑΟ Πήγασος Κυψέλης.

Τέλος, στην Μάστερ Δ για αθλητές 50 ετών και άνω πρώτος νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Σιατραβάνης του ΟΦ Νέας Ιωνίας και δεύτερος ο αθλητής του διοργανωτή Ευκλή Βασίλης Μυστριώτης.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics