Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Σάλος στην Κύπρο με τις αποκαλύψεις της αθλήτριας η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατονόμασε πρώην παράγοντα


Ανοίγει σήμερα ο χορός των καταθέσεων μετά την καταγγελία σοκ την αθλήτριας Άντρης Ελευθερίου για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να δέχτηκε σε δύο περιπτώσεις από πρώην αθλητικό παράγοντα πριν από 14 και 12 χρόνια αντίστοιχα.

Η πολύωρη κατάθεση της σκοπεύτριας εξετάστηκε χθες σε συνάντηση που είχαν οι ανακριτές με ανώτερους αξιωματικούς και σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα. Πρώτος κλήθηκε και θα δώσει κατάθεση ο νυν πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Τζιοβάνης Σαββίδης, ο οποίος μίλησε από την πρώτη στιγμή για το θέμα και στην ουσία φωτογράφισε το άτομο που φέρεται να κρύβεται πίσω από τις δύο κατ’ ισχυρισμόν σεξουαλικές επιθέσεις.

Η αθλήτρια στην κατάθεσή της αναφέρθηκε λεπτομερώς στα γεγονότα που συνέβησαν σε σχέση με την κακοποίησή της σε δύο περιπτώσεις, στους αγώνες της Κοινοπολιτείας στην Αυστραλία το 2006 και στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008. Σύμφωνα με την ίδια, η άσεμνη επίθεση που φέρεται να υπέστη, ήταν από το ίδιο πρόσωπο το οποίο ήταν παράγοντας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η ίδια φέρεται να ανέφερε και άτομα που βρίσκονταν στις δύο αυτές αποστολές τα οποία και θα προσεγγιστούν από την Αστυνομία για να δώσουν κατάθεση, αλλά και σε άτομα στα οποία εκμυστηρεύτηκε σε κάποιο στάδιο για την κακοποίηση που υπέστη. Γίνεται φανερό ότι από τις καταθέσεις των προσώπων που θα κληθούν στην Αστυνομία θα προκύψει η ανάγκη για λήψη νέων καταθέσεων κυρίως από τον ΚΟΑ, αθλητών και αλλού.

ΠΗΓΗ: philenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 22/01/2021

Τένις: Με Ισπανία και Αυστραλία κληρώθηκε η Ελλάδα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics