Breaking News
14 Απριλίου 2021

Η McLaren έφτασε στην Ίμολα και θυμήθηκε τον Άιρτον Σένα

 

Τον Άιρτον Σένα τίμησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η ομάδα της McLaren. Η βρετανική ομάδα έφτασε στην Ίμολα για το επερχόμενο γκραν πρι της Formula 1 και επισκέφθηκε το μνημείο του Βραζιλιάνου.

Ο Άιρτον Σένα είχε χάσει τη ζωή του στην Ίμολα, μετά από ατύχημα που είχε στη στροφή Ταμπουρέλο, την πρωτομαγιά του 1994. Από τότε η ιστορική ιταλική πίστα έχει γίνει συνώνυμο με τον Βραζιλιάνο και τον θάνατό του.

Η McLaren είναι η ομάδα που συνδέθηκε περισσότερο με τον Βραζιλιάνο, καθώς με τα μονοθέσια της κέρδισε και τα τρία του πρωταθλήματα, ενώ έδωσε και κάποιες φανταστικές παραστάσεις με τα λευκά και κόκκινα μονοθέσια.

Το άγαλμα του Σένα πλέον είναι ένα σημείο που επισκέπτονται όλοι όσοι βρίσκονται στο σιρκουί, και αφήνουν λουλούδια, μηνύματα, σημαίες ή οτιδήποτε άλλο για να τον τιμήσουν.

Η McLaren στη δημοσίευσή της έγραψε: «Θρύλος, πάντα και για πάντα»

 sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Πατινάζ : Με θεατές το World Team Trophy στην Οζάκα

Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics