Breaking News
14 Απριλίου 2021

Τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και στο βόρειο Αιγαίο θα σημειώνονται την Τέταρτη, με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και ανέμους έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε και διαστήματα με αρκετή ηλιοφάνεια.

Την Πέμπτη οι καλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και οι όποιες βροχές στο βόρειο Αιγαίο θα είναι πολύ σύντομες. Χωρίς βροχές γενικά θα περάσει η Παρασκευή, με αρκετή όμως συννεφιά.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές, πιθανώς και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 6 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στην Πάτρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 3 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr
Διαβάστε επίσης:

Χωρίς Νέιρα ο ΟΦΗ με Ατρόμητο

McLaren: Θυμήθηκε τον Άιρτον Σένα πριν την Ίμολα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics