Breaking News
12 Ιουνίου 2017

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν τα Χανιά, καθώς έχουν αφήσει απλήρωτα πρόστιμα, ύψους 12.304 ευρώ.

 

Δίωξη σε βάρος των Χανίων, άσκησε ο αθλητικός δικαστής Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, καθώς οι Κρητικοί δεν έχουν προχωρήσει στην πληρωμή προστίμων ύψους 12.304 ευρώ, τα οποία έχουν να κάνουν με αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, αλλά και της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.


Οι εν λόγω οφειλές οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες στις 7 και 24 Απριλίου, εάν δεν εξοφληθούν από τους «κυανόλευκους» τότε αυτοί κινδυνεύουν με αφαίρεση ενός βαθμού για κάθε αγώνα που έχουν δώσει.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Χανιά, νόμιμα εκπροσωπούμενης, διότι δεν προέβη ως όφειλε στη καταβολή του ποσού των 12.304 ευρώ που αποτελεί το σύνολο των χρηματικών ποινών που της επιβλήθηκαν με αποφάσεις της Π.Ε./Football League και απόφαση της Π.Ε./ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να καταστούν αυτές ληξιπρόθεσμες στις 7/4/2017 ΚΑΙ στις 27/4/2017. Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4 και 33 παρ. 1, 2, 5 εδ. ε', στ' του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics