Breaking News
05 Αυγούστου 2017

Τα σενάρια του τελευταίου διαστήματος περί πιθανής συγχώνευσης του Κισσαμικού με τον ΑΟ Χανιά επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας της Κισσάμου.

 

Ο ισχυρός άνδρας του Κισσαμικού με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε κάλεσμα στον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά ώστε να υπάρξει συνάντηση με θέμα συζήτησης την πιθανότητα συγχώνευσης των δύο ομάδων της πόλης.


Υπενθυμίζεται ότι Ο ΑΟΧ υποβιβάστηκε φέτος στα “χαρτιά” από τη Football League στη Γ' Εθνική (έχει προσφύγει στο Διαιτητικό) λόγω του θέματος με το πιστοποιητικό συμμετοχής του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Ροκάκη:

«Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός καλώ τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά σε μία από κοινού διαβούλευση, με θέμα και στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας της πόλης, του νομού και του νησιού μας, που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να "γράψει" ιστορία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να δηλώσω δημόσια το ενδιαφέρον μου για μία ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τα Χανιά.

Ήρθε η ώρα να παρθούν ιστορικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου!».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics