Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2017


Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ενόργανης γυμναστικής, Δημήτρης Ράπτης, αποθέωσε τον Λευτέρη Πετρούνια για τη μεγάλη του εμφάνιση στο Challenge Cup του Παρισιού.



Βγαλμένη από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό του Τσάλεντζ καπ ενόργανης του Παρισιού, όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο πάντοτε απαιτητικός προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, ομολογώντας ότι είχε καιρό να απολαύσει έτσι μία εκτέλεση του "άρχοντα των κρίκων".

"Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η ‘ακίνητη’ έξοδος του Λευτέρη, τόσο στον προκριματικό όσο και στον τελικό. Πάνω στους κρίκους τα κάνει όλα να μοιάζουν εύκολα και χαίρομαι που βρίσκει επιπλέον την ψυχραιμία να προσγειώνεται σωστά. Στην έξοδο θα κριθεί άλλωστε το χρυσό μετάλλιο, όταν βρει απέναντί του όλους τους κορυφαίους αντιπάλους. Ολόκληρο το πρόγραμμά του στον τελικό ήταν υπέροχο, πάντως. Είχε πολύ καλό ρυθμό. Καιρό είχα να χαρώ τόσο πολύ μία εκτέλεση του Λευτέρη…", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ράφτης.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών ανέδειξε τα θετικά συμπεράσματα από την εμφάνιση όλων των Ελλήνων πρωταθλητών στο Παρίσι, όπου έκαναν την τελική πρόβα ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος που ακολουθεί:

"Δεν είναι μόνο ο Λευτέρης και ο Κώστας Κωνσταντινίδης που τα πήγαν εξαιρετικά σ’ αυτόν τον αγώνα. Ακόμα και τα υπόλοιπα παιδιά, που ίσως φαίνεται ότι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, έδειξαν θετικά στοιχεία. Ο Ηλιόπουλος δεν προκρίθηκε στον τελικό του μονόζυγου εξαιτίας ενός δικού μου λάθους, επειδή από το νέο πρόγραμμά του έλειπε μία ειδική απαίτηση. Ο Τανταλίδης ήταν εξαιρετικός στις τρεις πρώτες διαδρομές στις ασκήσεις εδάφους, έχοντας χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Στην συνέχεια κατέρρευσε, λόγω έλλειψης δυνάμεων. Ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο εξωτερικό, σ’ ένα ταπί που ήταν λίγο περίεργο και στο οποίο είδαμε πολλές πτώσεις και στον τελικό. Και ο Χατζηευσταθίου έκανε πολύ καλό πρόγραμμα στον πλάγιο ίππο, αλλά ‘κόλλησε’ στην κατακόρυφο στην έξοδο, χάνοντας αρκετά εκατοστά, που τον κράτησαν μακριά από την οκτάδα. Αν είχαμε άλλον έναν αγώνα προετοιμασίας, όλα τα παιδιά θα τα πήγαιναν καλύτερα. Θα ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω. Δεν φτάνει μόνο η προπόνηση στο γυμναστήριο, όσο καλή κι αν είναι. Πολεμιστής γίνεσαι στο μέτωπο και όχι στον στίβο μάχης. Δουλεύουμε με όσα έχουμε και προσπαθούμε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics