Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για να συσπειρώσει τους μετόχους στον ΟΦΗ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τον ευχαριστεί...



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα ήθελα εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και των μετόχων, αλλά και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη, για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει τις τελευταίες ημέρες, σε ότι αφορά στη συσπείρωση των μετόχων προς το συμφέρον της ομάδας μας.

Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβα την προεδρία της ομάδας, είναι δίπλα σε μένα και στην διοίκηση, με πράξεις.

Απέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη του αγάπη για τον ΟΦΗ και είναι δίπλα μας στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ μας, εκεί που αξίζει να βρίσκεται».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics