Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2017

Την ημερομηνία έναρξης της Football League σχολίασε ο Φώτης Τσάλος.


Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τα όσα συνέβησαν στο ΔΣ της Διοργανώτριας Αρχής και τον ορισμό της σέντρας του πρωταθλήματος για τις 22 Οκτωβρίου. Ο ισχυρός άντρας των Κρητικών τόνισε πως αυτό συνέβη αναγκαστικά, καθώς η ΕΕΑ ήθελε να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων.

Αναλυτικά:

Για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league στις 22 Οκτωβρίου:

«Εμείς σαν ΟΦΗ θέλαμε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει 7-8 Οκτωβρίου. Δεν μπορούσε να γίνει, καθώς δεν προλαβαίνει η Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων και να δώσει άδειες. Αναγκαστικά ορίσαμε τη σέντρα στις 22 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει 5 Οκτωβρίου».

Για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών:

«Εμείς σαν ΟΦΗ, θα κινηθούμε μόνοι μας στο θέμα αυτό. Ηδη έχουμε κάνει συζητήσεις με εταιρεία που θα ασφαλίσει τους παίκτες μας. Δεν μα δεσμεύει καμία κεντρική συμφωνία. Ηταν μια δική μου απόφαση να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο και δεν αποκλείεται το δικό μας δρόμο να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες».

Για τα τηλεοπτικά:

«Η Stoiximan Football league θα είναι και φέτος στην ΕΡΤ. Υπάρχει δεδομένη συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση, ενός αγώνα το Σάββατο και ενός τη Δευτέρα. Συζητάμε για ένα ακόμη παιχνίδι».

Για τη διαιτησία:

«Ακούσαμε με προσοχή αυτά που μας είπε ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης εκ μέρους της ΚΕΔ. Εμείς σαν ΟΦΗ θέλουμε μια πιο αξιόπιστη διαιτησία, από το περσινό πρωτάθλημα, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα».

Για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας από την Football league:

«Πράγματι, η Football league θα καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας των αγώνων και αυτό θα ανακουφίσει λίγο τις ομάδες, που πλήρωναν μόνες τους».
liganews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics