Breaking News
03 Οκτωβρίου 2017

Ένα όμορφο δείπνο απόλαυση η ομάδα του Εργοτέλη το βράδυ της Δευτέρας στο εστιατόριο «Πετούσης» στην Αμμουδάρα.

 

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν μία όμορφη βραδιά με καλό φαγητό.

Στο δείπνο παρευρέθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και η τεχνική ηγεσία. Από πλευράς διοίκησης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Μάγκετ Σάμι, ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Τουτζάρης καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Γιώργος Στειακάκης με τον υπεύθυνο ομάδων υποδομής κ. Μανόλη Σεβαστάκη και τον προπονητή της Κ19 κ. Βασίλη Πλεσίτη.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ζαχαρία Πετούση και την οικογένεια του για το δείπνο και την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην ομάδα μας.
ergotelis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics