Breaking News
12 Οκτωβρίου 2017

Αβεβαιότητα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, μετά από τις παραιτήσεις τόσο του προέδρου της Ε.Ε.Α., Δημήτρη Μαζαράκη, όσο και του αναπληρωτή προέδρου, Γιώργο Ζώη οι οποίοι υπέβαλαν το σχετικό αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

 

Το υπάρχον αθλητικό πλαίσιο δεν ξεκαθαρίζει αν υπάρχει δυνατότητα μετά τις δύο παραιτήσεις να συνεδριάσει η Επιτροπή, γεγονός που καθυστερεί περαιτέρω την εξέταση φακέλων των ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ. Η Ε.Ε.Α. είναι η μοναδική αρμόδια επιτροπή για να χορηγήσει τις απαραίτητες άδειες συμμετοχής και ήδη προβάλλει τις αντιστάσεις της, στο θέμα της Φούτμπολ Λιγκ, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο στα «ενδοοικογενειακά» της προβλήματα.

Το μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης, τόνισε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS: «Θα ήταν έγκλημα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, υπό αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα των δικαστικών, είτε η αναπλήρωσή τους, είτε να ανακληθούν οι παραιτήσεις τους. Η Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση. Να μην επαναληφθούν τα περσινά προβλήματα, όταν ομάδες δεν έλαβαν άδεια, αφότου ξεκίνησε το πρωτάθλημα και τους αφαιρούσαν βαθμούς».
pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics